Четете в новия годишник на AUTO BILD България със 180 стр.

2012
2022

КЪМ НАС СЕ ЗАДАВА НЕЩО ГОЛЯМО

Виетнамският автомобилен производител VinFast стартира с два електромобила на германския пазар. Първият е внушителен SUV с името VF9. В близко бъдеще може дори да бъде ,„made in Germany”

НЕ , ВИЕТНАМ НЕ Е СТРАНА, ЗА КОЯТО се сещаме спонтанно, мислейки си за автомобили. Още повече за модерни автомобили. Виетнамският автомобилен производител VinFast идва в Германия – с два модела, единият от тях седемместен. Към нас се задава нещо голямо!

Съветник

С ДЕЦА В АВТОМОБИЛА

НАЙ-ПОСЛЕ ОТПУСКАТА ДОЙДЕ! Милиони хора се отправят на път. Семействата с деца обаче невинаги прекарват приятно по време на пътуването през отпуската. Горещината, задръстванията, скуката, гладът и жаждата – на задната седалка обикновено това са основните теми. Искахме да разберем: как се справя голямото семейство на AUTO BILD, за да пътуват децата спокойно в автомобила на дълги разстояния. Тъй като желанията на децата невинаги съвпадат с тези на родителите. Най-късно, когато отзад се чуят реплики като „Скучно ми е!“, „Трябва да отида до тоалетната!“, „Гладен съм!“ или „Колко още остава?“, трябва да се реагира.

Употребявани автомобили

ЧАРЪТ НА ОБИКНОВЕНОТО

Несъмнено Renault Twingo III притежава чар. Дали обаче е добър и като употребяван?

RENAULT ПРИТЕЖАВА УСЕТ ЗА МАЛКИТЕ автомобили – това се знае още от времето на легендарните модели R4 и R5, както и на първо[1]то Twingo. Третото поколение на Twingo продължи това наследство. То бе разработено в тясно сътрудничество със Smart и заедно с него се произвеждаше във фабриката в Ново Место (Словения). Концепцията се различава доста от тази на първото Twingo.

Употребявани автомобили

Продължете на следващата страница

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин