AUTO BILD България / Цял отбор М-ки атакува писта „Дракон“

Цял отбор М-ки атакува писта „Дракон“


21
юли
2017

За трета година BMW M Drive Tour гостува в България, демонстрирайки най-атрактивните и впечатляващи модели от спортното семейство на подразделението BMW M GmbH в тридневно събитие, организирано от BMW Group България и оторизираните дилъри на марката в страната. Участниците имаха възможност да тестват автомобилите както по специално избран живописен маршрут при реални пътни условия, така и на скоростно трасе на обновената писта „Дракон“, където да усетят мощната динамика, пъргавата атлетичност и въодушевяващото ДНК на М автомобилите, заимствани от моторните спортове. Тестовите автомобили сред които BMW M2, BMW M3, BMW M4, BMW M6, BMW X5M, BMW X6M и M760Li xDrive представиха най-впечатляващите възможности за оборудване от гамата на BMW Individual и M Performance частите.

В най-емоционалната част от деня участниците тестваха подбрани модели на състезателната писта под ръководството на сертифициран BMW инструктор, започвайки пробното шофиране с най-малкия представител на М семейството – BMW М2 Купе. При следващите обиколки гостите имаха възможност да избират между BMW M3 и BMW M4 Купе, с които да усетят бързото и спортно управление на моделите на пистата, докато упражняват съветите на сертифицираните инструктори за по-добро влизане в завои и управление на суперспортната гама, родена от моторните спортове.

За да се запознаят с характеристиките на спортните модели в реални пътни условия, участниците имаха възможност да управляват атрактивните BMW M4 Купе и Кабриолет, BMW M6 Гран Купе, BMW X5 M, BMW X6 M и M760Li xDrive по живописен маршрут, където можеха да усетят пъргавата атлетичност и комфорта на богатата гама, носител на „най-мощната буква в света“. Атрактивната палитра от външни цветове на тестовите автомобили включваше BMW M4 Кабриолет в цвят St. James Red Uni, привличащият погледи Malacit Green металик на въодушевяващото BMW M6 Гран Купе, както и новото BMW M4 Купе, решено в цвят Atlantis Blue металик.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин