Цялото табло на новата електрическа Honda е дисплей!


13
февр.
2019

На изложението в Женева (7-17 март) Honda ще представи новия си прототип на електромобил. Неговата серийна модификация ще бъде пусната на пазара по-късно през 2019. Основният акцент в интериора ще бъде т.нар. Widescreen-кокпит. Вероятно този кокпит ще влезе и в серийната версия на малкия електромобил.

По данни на Honda колата е проектирана „с фокус върху функционалност и скицата на прототипа демонстрира това посредством изчистен, прост и уникален дизайн.“

На изображението откриваме дизайн, много близък до концептуалния Urban EV с акценти като кръглите LED-фарове, черната „радиаторна решетка“, която вероятно ще може да показва съобщения на други водачи, черен елемент в центъра на капака и камери за виждане назад вместо конвенционалните огледала.

Вероятно серийната версия на модела ще бъде с пет врати, а не с три както беше при първоначалния прототип. Освен това при предните врати дръжките ще бъдат изнесени отпред, под А-колоните, т.е. отварянето ще става от предната част. От Honda потвърдиха, че продажбите на електромобила ще започнат по-късно през тази година. Това означава, че по всяка вероятност първият електромобил на Honda ще бъде представен официално във Франкфурт през септември. Засега японците пазят в пълна тайна данните около задвижването.

Още по темата

Card image cap
Новият Sprinter достъпен в 1700 варианта!

6
февр.
2018

Mercedes представи новото поколение на Sprinter, който може да бъде оборудван както като „гол товарач“, така и с максимална мултимедийна свързаност

Card image cap
Това Ferrari струва 360 000 лв.

29
сеп.
2017

Боята му се разпада, по него има ръжда и мъх. Въпреки това червеното (междувременно по-скоро зелено) Ferrari е всичко друго, но не и евтино.

Card image cap
Porsche 718 Boxster: довиждане, 6 цилиндъра!

27
ян.
2016

Моделите Boxster получават историческата добавка 718 към името – както и 4-цилиндрови боксерни двигатели. Мощността обаче нараства, а разходът пада!

Card image cap
Коледният обяд на Цетше

15
дек.
2016

Изпълнителният директор на Daimler Дитер Цетше е главното действащо лице в нетрадиционен видеоклип, в който заедно с коледни пожелания високопоставеният мениджър разкрива и плановете за бъдещето на компанията

Card image cap

В последния брой:

Архив >