/ Цялата квота на електрическото Volvo C40 за България вече е разпродадена

Цялата квота на електрическото Volvo C40 за България вече е разпродадена

По случай откриването на изложба на световния уличен художник Mr. Brainwash, Volvo C40 беше преобразен по авангарден начин, вдъхновен от творчеството му. Опитен местен художник успя да улови и предаде посланието за свободата, модерната градска действителност  и иновациите в изкуството със смесена техника, достигайки максимално близо до оригиналните творби.

Автомобилът не остана незабелязан, дори в окото на бурята. Проливният дъжд не попречи на дългоочакваната изложба на „Mr. Brainwash“, нито на новата северна звезда да блесне.

Експозицията представи на публиката 6 уникални произведения, специално създадена за изложбата арт инсталация, видео съдържание за артиста и видео, презентиращо създаването на творба вдъхновена от творчеството на Mr. Brainwash „C40 City art project върху модерния градски Crossover Volvo C40.

Гостите на събитието можеха да наблюдават процеса по рисуването на автомобил на видеостена в изложбената зала, както и да се насладят на живо на напълно електрическото C40, позициониранo пред самия вход на Vivacom Art Hall.

Новото Volvo C40 впечатлява с модерна спортна визия и най-високи технологии. Електрическият Crossover изминава до 448 км с едно зареждане и ускорява от 0 до 100 км/ч само за 4,7 сек. Моделът е оборудван с една от най-революционните инфо-развлекателни система на пазара, базирана на Android и разработена съвместно с Google. Новото C40 е съвсем различно Volvo – с дръзко лице и чисто сърце. Продажбите у нас стартираха миналия месец, интересът е огромен, а квотата до края на годината – продадена.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин