/ Центърът на Peugeot във Велико Търново взе под крилото си и Citroen и Opel

Центърът на Peugeot във Велико Търново взе под крилото си и Citroen и Opel

Доскорошният търговско-сервизен комплекс на Peugeot се превърна в мултибранд
център, следващ новата концепция на Stellantis. В него ще се предлагат автомобили от марките Peugeot, Citroen и Opel

Преустроеният и изцяло ребрандиран комплекс „Ес Еф Ей Ритейл – Велико Търново“, разположен на западния изход на гр. Велико Търново, отвори врати с официално тържество, на което присъстваха клиенти, както и представители на бизнеса и на държавни институции. По време на церемонията управителят на новия център – инж. Тошко Тодоров, сподели: „Сбъдна се една моя мечта – под един покрив да бъдат представени някои от най-старите европейски автомобилни марки. Това е възможност клиентите ни да изберат най-подходящия за тях продукт и да
получат качествено следпродажбено обслужване“ .

Проектът по ребрандиране на доскорошното дилърство на Peugeot и превръщането му в мултибранд търговско-сервизен комплекс бе реализиран в рамките на година, а осъществените преустройства в него отговарят на последните стандарти на Peugeot, Citroen и Opel. В центъра работят 23 служители, като с развитието му се предвижда броят им да се увеличава. На изложбените площи са представени актуалните автомобили на трите марки, като клиентите на лекотоварната гама ще бъдат посрещани в специално създадения бизнес център. За оказионните модели също е предвиден шоурум, а в приемната на комплекса е обособена и зона за предаване на автомобили. За моделите с електрическо задвижване е осигурена зарядна станция.

Клиентите на дилърството могат да разчитат и на пълно сервизно обслужване с оригинални резервни части и гаранция за качество. За целта напълно обновени по стандарта на марките и обезпечени с най-модерните технологии са механичният сервиз, както и бояджийното и тенекеджийно отделение. На разположение са и професионално обучените търговски консултанти и сервизни специалисти. По думите на търговския директор Веромика Цонева: „Този комплекс е заслужен отговор на завишените изисквания на клиентите от региона и вярваме, че той ще
се превърне в притегателен център за всички почитатели на съвременните автомобили.“

В комплекса се предлагат и оказионни автомобили с гарантирано качество, както и удължената гаранция Protect Plus. В услуга на клиентите е и обратното изкупуване на настоящия им автомобил (Buy-back) и замяната му с нов, избран от тях модел. Част от специалните оферти на дилърството са и сервизните програми 4+ и 8+ в зависимост от годините на автомобила.

По случай откриването на новия център през целия месец ноември всички клиенти могат да разчитат на безплатна сервизна диагностика и ценова отстъпка от 10% за извършените ремонти.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин