Централно разположен спортен ауспух за Chevrolet Corvette C8


4
апр.
2021

Най-новото поколение на Chevrolet Corvette изпъква пред своите предшественици. Спортният ауспух на Aerolarri връща още от стария чар на автомобила!

Актуалният Chevrolet Corvette е нещо като обръщане на гръб на старите добродетели: автоматична трансмисия с два съединителя вместо ръчни скорости, задно, вместо разположен отпред V8 двигател, странични ауспухови тръби вместо централен ауспух. Ако искате да карате С8 бе да губите чара на миналото, то можете поне да върнете един от тези добродетели: американската тунинг-фирма Aerolarri предлага за разполагащия с 495 к.с. спортист със средно разположен двигател спортен ауспух с централно разположени тръби!

Обикновено 6,2-литровият V8-атмосферен двигател ръмжи от по две крайни тръби вляво и вдясно на задната броня. Решението на Aerolarri обединява четирите тръби в средата – като при С5, С6 и С7. Специални елементи с решетки вляво и вдясно липсващите части.

Спортният ауспух за Corvette струва от 5 000 лв.

Крайните ауспухови тръби се предлагат съобразно решението на клиента в различни изпълнения, като цената им стартира от 5000 лв. Ауспухът Aerolarri е без крайно гърне и издава адски шум. Срещу 800 лв. можете да си купите и състезателно ауспухово гърне. Aerolarri предупреждават, че Corvette е доста шумен и тогава. Освен ауспуховата уредба тунинг-специалистите предлагат и бодикит и голямо задно крило в стила на ZR1. Когато Corvette C8 се появи в Европа през есента на 2021г., цената му ще е около 200 000 лв.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин