Цените са определени – новите просторни модели Opel Vivaro Combi+ и Tourer


25
окт.
2017

Новите просторни модели Opel Vivaro отбелязаха своята премиера на Международното автомобилно изложение IAA във Франкфурт само преди няколко седмици, а сега бизнес ванът Vivaro Tourer вече е на разположение за поръчка – също както и новият деветместен микробус Vivaro Combi+. Базовите цени за влизане в клуба на привлекателните просторни модели Vivaro започват от 51 090 лева (препоръчителни от производителя цени с включен ДДС за пазара в България).

Новите варианти впечатляват със своето първокласно оборудване и сравнимо с това на леките автомобили равнище по отношение на комфорта, като същевременно предлагат изключителен вътрешен простор и възможности за гъвкави конфигурации на седалките. Водачът и пътниците ползват всички предимства на съвременните технологии и електронни системи за подпомагане на водача и се радват на върхова комуникационна свързаност. Не на последно място защото допълнително предлаганата инфоразвлекателна система Navi 80 IntelliLink с функция за пътнотранспортна информация в реално време вече е съвместима и с Android Auto.

Перфектен спътник в бизнеса и свободното време – елегантен, гъвкав и удобен

На привлекателна базова цена от 63 600 лева, Vivaro Tourer, който вече е на разположение за поръчка, предлага идеален мобилен бизнес салон от висша класа. Клиентите, които желаят да използват Tourer като модерна конферентна зала на колела, могат просто да завъртат втория ред седалки на 180 градуса, създавайки идеална за делови срещи атмосфера „лице в лице“. Просторният ван може да осигури още по-високи комфортни възможности с допълнително предлаганите две въртящи се на 360 градуса седалки и сгъваема маса.

Серийното оборудване на Vivaro Tourer включва вътрешни облицовки на купето с LED осветление на тавана, което осигурява приятна и приветлива атмосфера. Лаптопи и другите мобилни устройства могат лесно да бъдат включени за зареждане в двата USB порта и електрическия контакт с 220 V (до 300 W) на втория ред седалки. С предлаганата като опция по желание допълнителна акумулаторна батерия капацитетът на бордовата мрежа при изключен двигател може да се увеличи с 70 Ah. Климатичната инсталация или електронно управляваната автоматична система за контрол на климата АСС, системата за подпомагане на паркирането Park Assist и много други функции също са част от оборудването на стандартната версия, която предлага и много комфорт за водача и неговия спътник на предната седалка. Двамата могат да се насладят на спокойно и удобно пътуване благодарение на седалките с шест вида настройки, подлакътници, лумбална опора и странични въздушни възглавници.

Vivaro Tourer се отличава и с изключителен по рода си външен вид, подчертан от изпълнените в блестящо черно дръжки на вратите, капака на багажника и корпусите на страничните огледала. В допълнение към това се предлагат и силно затъмнени задни странични прозорци и 17-цолови алуминиеви колела в двуцветно BiColor оформление в сребристо или черно.

Новият Vivaro Combi+ е удобен пътнически микробус, който може да служи прекрасно и като семеен автомобил за многочислени фамилии. Водачът има възможност да се наслади на комфорта на своето място с шест вида настройки, а двама от пътниците са настанени на приятно оформени анатомични седалки. Общите задни седалки са оборудвани серийно с подлакътници, като вторият и третият ред могат да бъдат напълно демонтирани и извадени от автомобила без необходимост от инструменти. Третият ред може също да бъде и сгънат. Деветместният микробус с изключителен вътрешен простор вече е на разположение на клиентите на марката на цена от 51 090 лева.

Системата Navi 80 IntelliLink – върхова свързаност вече и с Android Auto

За първокласното забавление и информационни услуги на борда са налице различни инфоразвлекателни системи, включително и допълнително предлаганата Navi 80 IntelliLink с функция за пътнотранспортна информация в реално време. Благодарение на цифровата свързаност, навигационната система е в състояние да предостави на водача винаги актуална информация за пътната обстановка в реално време и да изчисли алтернативни маршрути, преди навлизане в задръстванията. Управлението на функциите е изключително лесно с помощта на 7-инчовия цветен сензорен екран, бутоните на волана и гласовия контрол. Системата вече е съвместима и с Android Auto, благодарение на което собствениците на смартфони с операционна система Android (Lollipop 5.0 или по-нова версия) могат да показват много от смартфон функциите на екрана на инфоразвлекателната система на Vivaro, да въпроизвеждат поточно аудио или да използват други приложения от своето мобилно устройство. Списък на наличните приложения може да бъде намерен в интернет на адрес android.com/auto.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин