Хибридното изложение AMPA блести под ярките прожектори на автомобилния свят

2011
2020

Първото в света хибридно – физически и виртуално, шоу AMPA в Тайпе приключи тази събота (24 октомври) след четиридневно изложение и множество събития под прожекторите на глобалната автоиндустрия. Над 6000 купувачи посетиха физическото събитие, включително Tesla, Toyota, Ford, а над 3700 участници се включиха във форуми, пускането на нови продукти, АМРА турове и други виртуални събития на AMPA Digital Plus.

Участниците в онлайн срещите на тазгодишното изложение на серията AMPA оцениха положително организатора за поддържането на високо качество през цялото време, през което се проведоха много разговори и се сключиха много сделки за посредничество. В допълнение, обиколката на АМРА, както и събитието за пускането на нови продукти доближи посетителите още повече до събитието чрез презентирането на последните тенденции в индустрията – автономни, свързани, електрически и споделени автомобили (A.C.E.S.). Освен това, тъй като виртуалното изложение се случваше по време на живото, присъствено събитие, купувачите имаха възможност да се свържат с други доставчици във всеки един момент на изложението, което даваше на заинтересованите страни допълнителна възможност за диалог и за продължаване на дискусиите.

Освен това, че купувачи се срещаха с доставчици, форумите „Интернет на автомобилите“ и „Електрически автомобили“ привлякоха зрители от САЩ, Япония, Финландия и други националности, които се включиха онлайн и напълниха изложбената зала на мястото на физическото събитие. За финал, присъствието на известни личности за тунинг на коли и мотори завърши събитието подобаващо в присъствието на огромна тълпа.

Въпреки, че изложението AMPA Digital Plus предостави вариант за присъствие на международните купувачи, то фокусът все пак беше върху присъственото изложение, като презентатори от държавния и частния сектори се обединиха за да представят тенденциите при A.C.E.S директно пред очите на посетителите. Министерството на науката и технологиите, Noodoe, Fortune Electric и други подкрепиха AMPA, докато презентиращите за първи път Surewin Worldwide направиха успешен преход между производството на спортно оборудване към производство на карбонови джанти и по този начин привлякоха повече внимание от страна на местни и международни компании за тунинговане на автомобили. И докато множеството ограничения за пътуване възпрепятстваха възможността на международните купувачи и корпорации да стигнат до Тайван, Deltran избраха да се придържа към първоначалния си план и присъстваха на АМРА, презентирайки пред всички посетители най-новите си батерии.

Следващата година АМРА ще се проведе от 14 до 17 април, както в TaiNEX1, така и в TaiNEX2, имайки предвид, че индустрията се готви за рестарт, вече 75% от местата са запазени. За допълнителна информация как да си запазите място за събитието през следващата година, моля посетете уебсайта на АМРА:

Официален уебсайт: www.taipeiampa.com.tw

AMPA Digital Plus: https://online.taipeiampa.com.tw/

ФБ: www.facebook.com/TaipeiAMPA/

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин