Хибридният Outlander PHEV – най-продаваното Mitsubishi в Европа

1802
2019

Само година след като отбеляза 100 000 продажби през януари 2018 г., Outlander PHEV бележи нов успех, превръщайки се в най-продавания модел на MMC в Европа.

Представен в Европа в края на 2013 г., Outlander PHEV постепенно се превърна в бестселър за марката – тенденция, забелязана през ноември 2018 г. и затвърдена в месеците след това до момента. Благодарение на направените подобрения /нива на вредни емисии от въглероден диоксид едва 46 г/км/, новата моделна година, представена в средата на 2018 г., успява да удвои продажбите на модела в Европа на годишна база, достигайки средно по 3,000+ автомобила на месец. Моделът привлича потребители с по-високи доходи към гамата на бранда, както в Европа, така и в други региони по света.

Комбинацията от модерни технологии, възможност за пътуване както в града, така и извън него, японско качество и покриване на редица еко стандарти, поднесена в така обичания SUV формат, прави Outlander PHEV атрактивен за клиентите с по-зрял светоглед, който не се влияе само от възможността за по-ниски данъци – нова посока, в която вървят пазари като Германия и Франция. В периода между октомври 2013 и януари 2019 в Европа са продадени 126 617 броя Outlander PHEV (по данни на MME).

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин