Хвърлиха G 63 AMG от 300 метра височина!

2412
2019

Какво прави един руски инфлуенсър с автомобил, който не му е харесал? Пуска колата от хеликоптер, летящ на 300 метра височина и след това разпространява видеото в социалните медии!


Общо взето сме свикнали от Русия да идват странни неща – в най-голямата страна на света всичко е възможно. Сега руският блогър Игор Мороз, който има 2,8 милиона последователи в Instagram, направо изби рибата с G-клас. Или по-точно казано с G 63 AMG  Edition 463, специална модификация от настоящата серия W 463. Всъщност не става дума за преработка или обикновено видео. Младият Игор иска да разруши своя всъдеход, разполагащ с 600 к.с. – при това по възможно най-атрактивния начин. Затова Игор е уредил да пуснат неговия G-клас с хеликптер от височина 300 метра. Кратък полет, а след падането луксозният офроудър е за автоморгата. А инфлуенсърът изглежда е щастлив.

G 63 е бил неговият автомобил-мечта – струвал е 480 000 лв.

Самият Игор Мороз обяснява във видео в You Tube, защо иска да разруши  своя G-клас. Колата е бил неговият автомобил-мечта, но го е разочаровала – според руснака изработката била лоша. По тази причина Игор решил да унищожи автомобила по възможно най-сигурния и най-атрактивен начин. Признаваме, че е успял. От скъпия и луксозен голям всъдеход накрая остава само купчина ламарини. По информация на блогъра, той е купил G 63 през март 2018 за около 485 000 лв. Сега парите се оказват дадени на вятъра.

Видеото можете да видите тук:

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин