Формула E: Hugo Boss ще осигури екипировката на състезателния тим на Porsche


12
ное.
2018

Porsche ще участва през 2019 г. с фирмен тим в надпреварата за Формула Е. за да изглежда всичко по най-добрия възможен начин, хората от Цуфенхаузен ще се партнират с модната марка Hugo Boss.

За сезон 2019/20 производителят на спортни автомобили Porsche ще участва за първи път със свой тим в електрическата Формула Е. Състезанията ще стартират през декември следващата година. за стилното представяне на тима дъщерната фирма на Volkswagen е сключила договор за партньорство с луксозната модна марка Hugo Boss.

Производителят от Метцингер ще стане официален партньор за обличането на тимовете на Porsche от моторния спорт в целия свят – сред тях и екипа от Формула Е. Сътрудниците и механиците в сервизите също ще бъдат облечени в бъдеще с дрехи от Hugo Boss.

Освен това ще бъде създадена и мъжка колекция „Porsche x Boss“. тя ще се отличава с висококачествени кожени и вълнени материали в цветовете на Porsche и Boss сребристо, черно и червено. От март 2019 г. дрехите от тази колекция ще могат да се намерят в магазините на Boss в целия свят, както и в онлайн магазините на марката.

Hugo Boss е официален партньор в състезанията за електрическата Формула още от края на 2017 г. Porsche е четвъртият голям германски производител на автомобили след Audi, BMW и Mercedes, който ще участва във Формула Е.

 

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин