Формула 1: събуждане от зимния сън

1702
2016

Началото ще постави Red Bull в Лондон още в сряда: тогава ще бъдат показани новите цветове на отбора. Infiniti ще отпадне като основен спонсор – а с него от колите на Даниел Рикиардо и Даниел Квият ще изчезне и типичният за благородната марка лилав цвят. Цветовете за сезон 2016 ще бъдат представени върху стария болид, за да не виждат конкурентите новите детайли по състезателната машина.

До момента само отборът на Renault е показал болида си.

До момента само отборът на Renault е показал болида си.

В петък фаворитите за световната титла ще започнат да показват болидите си: в Интернет Ferrari ще излъчва падането на покривалото от новата „червена богиня” на Себастиан Фетел. По същото време Mercedes ще прави първите изпитателни обиколки с машината за 2016 г. На пистата ще бъде и отборът на Haas с първия американски болид от 30 години насам! В неделя McLaren ще покаже автомобила, с който ще се включи в голямата борба.

В понеделник в Барселона започват големите тестове: най-късно тогава и другите тимове ще разкрият пред обществото своите коли. До момента единствено Sauber обяви, че ще се забави – неговият болид ще бъде показан чак на 1-ви март 2016 г. За идния понеделник вече са потвърдени представянията на Williams, Toro Rosso и Manor.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин