Фирмен тунинг за Focus


21
дек.
2017

BMW го правят от доста време, а сега и Ford се насочва към фирмения  тунинг. Това, което се прави от години в САЩ, сега идва и в Германия. Под марката „Ford Performance Parts“ вече ще се предлагат голям брой аксесоари за вашия Mustang, ST или RS-модел, които ще направят колата ви по-красива, по-ниска, по-шумна, по-бърза или по-странна.

Сред предлаганите неща са окачване, което смъква каросерията до 30 милиметра, с до 15 процента по-леки джанти, ауспухови уредби от неръждавейка, увеличение на мощността, както и редица аксесоари за екстериора и интериора.

Сред кулминациите в програмата на Ford Performance са Drift Stick за Focus RS. Макар и е оборудван със сериен режим за дрифт,  Focus RS получава и хидравлична ръчна спирачка, която оказва влияние върху задните колела и предизвиква дрифтене. От Ford уточняват, че Drift Stick е позволен за използване само на затворени отсечки, но същото важи и за режима на дрифтене. По думите на Ford всички части Performance Parts са тествани на Нордшлайфе. Освен това асортиментът постоянно ще бъде увеличаван. Частите ще могат да бъдат намерени при всички дилъри на Ford.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >