AUTO BILD България / Фирканият Кими и мустакатият Фетел – звездите на гала вечерта на FIA (ВИДЕО)

Фирканият Кими и мустакатият Фетел – звездите на гала вечерта на FIA (ВИДЕО)


10
дек.
2018

Когато на Коледното парти ви е скучно, помага само едно нещо – алкохолът. Кими Райконен добре знае това, както се вижда от лекото му поклащане по време на гала вечерта на FIA в Санкт Петербург.

Още при отпадането си в Абу Даби финландецът каза, че предпочитал да стане четвърти вместо трети в шампионата, тъй като така можело и да не ходи на тържеството с връчването на награди. В страната на водката обаче Айсмен изглежда доста щастлив – и излиза на градус на сцената, както можете да видите от клипа:

https://www.facebook.com/Fanat1coss/videos/275661976485573/

В известна степен част от шоуто на Райконен „открадна“ Себастиан Фетел, който се появи с „коцкарски“ мустак. Казано с други думи, звездите на Ferrari успяха да „прикрият“ поражението си по най-добрия възможен начин. „Когато си втори или трети, вечерта няма как да бъде много приятна. Въпреки това за нас е чест да бъдем тук“, сподели Фетел.

Малко внимание все пак получи и световният шампион Люис Хамилтън, който сияеше в зеления си панталон, докато получаваше петата си купа и втория плакет за „Личност на годината“ (взимал го е и през 2014).

За втори път имаше повод да се радва и Шарл Льоклерк – който стана „Новак на годината“, титла, която заслужи и през 2017, но във Формула 2 като шампион. На церемонията присъстваха и първенецът във WRC Себастиан Ожие, както и най-бързият във Формула Е Жан-Ерик Върн. Нашите фотографи запечатаха най-интересните моменти от вечерта в галерията!

Още по темата

Card image cap
Ще помогне ли Шуми-младши нa DTM?

27
окт.
2016

Шефът на сериите DTM разкрива как Мик Шумахер би могъл да помогне за развитието на Германския туристически шампионат

Card image cap
„Примекс“ отново подкрепя Ива Русинова

17
май
2016

Компанията за продажба на гуми и автосервизна дейност ще продължи да спонсорира знойната състезателка

Card image cap

В последния брой:

Архив >