AUTO BILD България / Фирканият Кими и мустакатият Фетел – звездите на гала вечерта на FIA (ВИДЕО)

Фирканият Кими и мустакатият Фетел – звездите на гала вечерта на FIA (ВИДЕО)


10
дек.
2018

Когато на Коледното парти ви е скучно, помага само едно нещо – алкохолът. Кими Райконен добре знае това, както се вижда от лекото му поклащане по време на гала вечерта на FIA в Санкт Петербург.

Още при отпадането си в Абу Даби финландецът каза, че предпочитал да стане четвърти вместо трети в шампионата, тъй като така можело и да не ходи на тържеството с връчването на награди. В страната на водката обаче Айсмен изглежда доста щастлив – и излиза на градус на сцената, както можете да видите от клипа:

https://www.facebook.com/Fanat1coss/videos/275661976485573/

В известна степен част от шоуто на Райконен „открадна“ Себастиан Фетел, който се появи с „коцкарски“ мустак. Казано с други думи, звездите на Ferrari успяха да „прикрият“ поражението си по най-добрия възможен начин. „Когато си втори или трети, вечерта няма как да бъде много приятна. Въпреки това за нас е чест да бъдем тук“, сподели Фетел.

Малко внимание все пак получи и световният шампион Люис Хамилтън, който сияеше в зеления си панталон, докато получаваше петата си купа и втория плакет за „Личност на годината“ (взимал го е и през 2014).

За втори път имаше повод да се радва и Шарл Льоклерк – който стана „Новак на годината“, титла, която заслужи и през 2017, но във Формула 2 като шампион. На церемонията присъстваха и първенецът във WRC Себастиан Ожие, както и най-бързият във Формула Е Жан-Ерик Върн. Нашите фотографи запечатаха най-интересните моменти от вечерта в галерията!

Още по темата

Card image cap
Двама 16-годишни пилоти на рали-спринт „Казанлък“

15
юни
2016

26 заявки са получили организаторите на състезанието, което ще бъде проведено този уикенд

Card image cap
Катастрофа на 21 автомобила в NASCAR!

3
май
2016

В последния уикенд на американските серии шоуто беше на макс: верижна катастрофа, автомoбили по таван и пламъци

Card image cap
Peugeot разкри новото си оръжие за Дакар

13
сеп.
2016

Новият 3008 DKR разполага с климатик – за радост на състезателите!

Card image cap

В последния брой:

Архив >