Фейслифт на окачването на компактния спортист

2406
2019

Даунсайзингът е тема и за AMG. Повишаването на цените изисква изгодни базови модели, при което „изгоден“ не трябва да се бърка с „евтин“. Както и да е, при новото AMG A 35 не може да се говори за лишения!

Инженерите от H&R са разработили спортни пружини за новото AMG A 35, за да подобрят още новия базов модел на хората от Афалтербах.

Съвместимите и настроени изцяло по серийните амортисьори на  Mercedes пружини смъкват центъра на тежестта на автомобила с 25 милиметра на предната ос, респективно с 15 милиметра на задната. Освен това намаляват движенията на каросерията и осигуряват по-директно управление в завоите. Естествено не трябва да забравяме и по-впечатляващия външен вид на автомобила. Предницата на AMG придобива още по-престижен външен вид. Въпреки това комфортът на возене се запазва.  

Още по-добър профил се постига с увеличенията на следата „Trak+“ на H&R, които са от як алуминий и ще се предлагат в най-скоро време. Те карат както серийните, така и всички останали джанти да изпълват докрай калниците. Както е обичайно за H&R всичко продукти са  със съответните спецификации и 100 процента Made in Germany.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин