Фейслифт за Panda

2309
2016

Актуалното поколение на Fiat Panda е на пазара от 2011 г. Конкуренцията обаче не спи и противниците на Panda постоянно са обновявани и освежавани. За да останат в играта, италианците също пускат фейслифт на малкия модел.

На външен вид всичко остава постарому – Panda е с непроменени размери от 3,65 метра дължина и широчина от 1,64 метра. Нови са два цвята на боята и два различни дизайна на джантите. Във вътрешното пространство са модернизирани уредите (с цел по-добра четимост), виждаме променен волан с две спици. При седалките също има допълнителни опции п отношение на дизайна и цветовете на тапицериите. Вместимостта на багажника остава непроменена: 225 до 870 литра.

Гамата от двигатели на Fiat Panda отговаря на нормата Euro 6, като базовият бензинов агрегат е 1,2-литров с 69 к.с. над него е предлагащият се и със задвижване на метан 0,9-литров турбо 2-цилиндров с 85 PS, като конските сили в Panda 4х4 са 90. Междувременно рядкост в сегмента на мъниците е дизеловият агрегат с 95 к.с.

От ниво на оборудване Lounge Fiat предлага специална инфотейнмънт система за Panda – „Uconnect“. Освен стрийминг на музика, е възможно и гласово командване чрез приложението „Panda Uconnect“ е възможно и свързване и използване на съдържанието на смартфони. Официалното представяне на фейслифта на Panda ще е на автосалона в Париж  (1 до 16-ти октомври 2016), а цените още не са известни.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин