Фейслифт за Infiniti QX80


14
ное.
2017

През 2013 г. с фейслифт на предлагания от 2010 г. Infiniti QX56 моделът бе преименуван на QX80. Последният ъпдейт на внушителния SUV вече навърши четири години, а техническата база дори е на възраст седем години. Крайно време е всичко да бъде направено в крак с модата – производителят обяви предстоящ фейслифт за 2018 г. Техниката обаче няма да претърпи промени – за задвижването ще продължи да отговаря 5,6-литроввият V8 агрегат с 405 к.с. и 7-степенна автоматична трансмисия.

Промените в стайлинга помагат на луксозния всъдеход да изглежда значително по-шик. Решетката на радиатора е уголемена, а фаровете са преместени по-нагоре. Освен това от Infiniti са направили въздухозаборниците по-широки. По-задницата има по-малко промени – те са по задните светлини и по-ръбестия заден капак.

Във вътрешното пространство не е пипано почти нищо – разположението на мониторите, бутоните и превключвателите остава същото. Свежест внасят новите апликации на седалките и тапицериите на вратите. Новото Infiniti QX80 ще може да бъде видяно от днес до 18-ти ноември на автосалона в Дубай – колата ще бъде на американския пазар още преди края на 2017 г. Моделът няма да достигне до Европа – тук най-големият продукт на Infiniti е QX70.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >