Фейслифт за GLC 63

1704
2019

След стандартния GLC дойде време и за фейслифт на спортните AMG-събратя GLC 63 и GLC 63 S. SUV-купетата получават сдържани визуални промени, актуалната инфоразвлекателна система MBUX (със специални AMG-функции и показания), както и модифицирано окачване. Визуално предницата на версиите GLC 63 се отличава от „цивилните“ модификации преди всичко по специфичната за AMG радиаторна решетка с вертикални ламели. Почти „отворената“ предна броня с голям сплитер кара SUV-а да изглежда още „по-могъщ“.

Променените прагове отличават автомобила визуално и отвеждат погледа назад, където откриваме обградения от четирите ауспухови тръби масивен дифузьор. С акценти в тъмен хром, каквито се виждат например по праговете и дифузьора, AMG-вариантът се отличава от стандартния GLC. LED-фаровете с дневни светлини, наподобяващи факли, както и влизащите в задния капак стопове с нова сигнатура са останали със същата форма.

По познат маниер интериорът на GLC 63 е оформен изключително спортно – и това не се е променило при фейслифта. Опционалните Performance спортни седалки са с много добра форма и отлична ергономия. Тук спортният характер и комфортът се срещат. Новият волан с въртящ се контролер за режимите на шофиране не само изглежда прекрасно със своята облицовка Dinamica, но и „ляга“ много удобно в ръцете. Почти плоските зони за захват позволяват оптимален контрол на „перата“ на волана, така че ръцете ви да не се отлепват от волана. Прекрасно! Иначе при първия ни досег с интериора на „фейслифтовия“ GLC 63 Coupe ни направи впечатление тъчпадът на централната конзола.

Напълно очаквано, подложеният на фейслифт GLC също получава новата инфоразвлекателна система MBUX. Напразно обаче ще търсите двоен монитор в кокпита. Вместо него инструментите за арматурното табло са интегрирани в 12,3-инчов комбиниран монитор – естествено, в типична AMG-визия. Допълнително на таблото има 10,25-инчов монитор.

Продължете на следващата страница

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин