Фейслифт за BMW Серия 2!

BMW Серия 2 ще получи мини-фейслифт. Обновени ще бъдат предницата и интериорът, двигателите ще останат същите

1105
2017

След три години BMW прави фейслифт на Серия 2. Традиционно модернизирането при BMW се нарича LCI (Life Cycle Impulse) и в случая със Серия 2 е доста сдържано. За да разпознаете предлагания от юли 2017 модел, трябва да се вгледате внимателно. Най-значителните промени засягат предницата: серийните би-LED-фарове са с нова графика и се приближават повече до „бъбреците“. Долните вентилационни отвори са по-големи. Промените по задницата са още по-малки, като задните светлини с L-образна форма серийно ще бъдат оборудвани с LED светлини.

От BMW ще обновят и интериора на Серия 2 Cabrio и Coupé. Арматурното табло ще има нов дизайн, фугите му ще бъдат по-малко на брой, а то ще бъде повече обърнато към водача. Сред другите промени са контрастни шевове, капак за поставката за чаша и нови вентилационни дюзи. Ще се предлага и атрацитена тапицерия от плат.

От лятото BMW Серия 2 ще получи и най-новото поколение на iDrive. По отношение на моторизациите всичко си остава както преди фейслифта: Coupé-то ще се предлага със седем двигателя и девет варианта на задвижването (4 бензинови и 3 дизелови). Кабриолетът също ще може да се купи със седем агрегата, но само в осем варианта на задвижването.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин