Фейслифт за суперавтомобила на Audi

2410
2018

Втората генерация на Audi R8 е на пазара от 2015. Сега компанията от Инголщат е готова с фейслифт на версиите Coupé и Spyder на модела. Промените по външния вид не са много големи, но въпреки това – осезаеми. Дизайнерите са направили Singleframe-решетката на радиатора по-широка. Фаровете остават идентични, но по една пластмасова бленда отляво и отдясно ги кара да изглеждат по-обемисти.

Над решетката има три въздухозаборника, които трябва да напомнят на легендарното Audi Sport quattro. Въздухозаборниците в предната броня са „загубили“ своите вертикални ламели, вместо това по едно голямо „крило“ отвежда въздух към радиаторите. Освен решетката по-голям е станал и сплитерът отпред. Отстрани e „пипната“ единствено долната част на праговете. Задницата получава нова „престилка“ и решетката за охлаждане на двигателя вече се простира по цялата широчина на R8. При фейслифта на втората генерация R8 Audi отново залага на овални тръби.

AUTO BILD вече успя да се докосне до Audi R8 Facelift! В интериора дизайнерите залагат на добре познатото. Oбновената модификация е също без централен монитор и залага на виртуален кокпит. Изцяло нови са цветовете „пастелно сив“ с контрастни шeвове в „скално сив“, кафяв Palomino със сиви шевове и черно със сини шевове. Качеството на използваните материали е безупречно.

Продължете на следващата страница

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин