Фейслифт за семейство Sandero

Готов е фейслифтът за най-евтината Daciа: Sandero получава новото „лице“ на марката и нов 3-цилиндров мотор


22
ное.
2016

renault-dacia-neuheiten-bis-2018-1200x800-e90648c52e91a0fcНова предница, „пипнат“ интериор: това са основните съставки в рецептата за фейслифта на Sandero и нейния „кросоувър“ брат Sandero Stepway. Компактната машина трябва да изглежда „по-сурово“ с по-ръбести форми на радиаторната решетка, бронята и въздухозаборниците – като „цитира“ Duster. LED-фаровете носят новия светлинен подпис на румънския бранд, също както и стоповете, в които сякаш са интегрирани четири правоъгълника. При обновеното Sandero мигачите са интегрирани в огледалата. За интериора Dacia е създала нов волан, на централната конзола има пиано лак. В купето има повече ниши за вещи, а бутоните за стъклоповдигачите вече са интегрирани във вратите.

Нов 3-цилиндров мотор със 75 к.с.

Тенденцията за налагане на 3-цилиндрови агрегати не подминава и Dacia – новият агрегат със 75 к.с. при марката замества досегашния 4-цилиндров мотор с работен обем 1,2 л. Благодарение на алуминиевата конструкция теглото е намалено с около 20 кг, което трябва да има позитивен ефект върху разхода. Вероятно за новото Sandero ще има и по-богати възможности за оборудването.

Още по темата

Card image cap
Цял сезон „Луда надпревара“ за автомобилни гладиатори

11
апр.
2017

200 лева ще струва участието в „Луда надпревара“ с предоставен от организаторите обезопасен автомобил – вашата задача е само да останете в движение...

Card image cap
F-Type на Lister развива дяволските 666 „коня“

4
февр.
2018

Серия 99 броя F-Type ще бъде пусната от Lister

Card image cap
XC40 ще бъде „най-пъстрият“ модел в гамата на Volvo

24
юли
2017

Volvo Cars навлиза в сегмента с цветен и модерен SUV модел

Card image cap

В последния брой:

Архив >