Новини » Участници от Gumball 3000 пред „Св. Александър Невски“ тази неделя

Участници от Gumball 3000 пред „Св. Александър Невски“ тази неделя

0209
2022

Заповядайте тази неделя (4 септември) от 13:00 часа на площада пред храм-паметник “Свети Александър Невски”, където Премиум Рали София – Свети Влас и Sixty8Adventure ще съберат хиляди конски сили. Събитието се осъществява благодарение на Фондация “София – Европейска столица на спорта”, както и на основния партньор на ралито през 2022 „Примекс”.

Sixty8Adventure идват от Норвегия и стартират своята дейност през 2016 година, когато след участие в Gumball3000 (най-голямото събитие от този тип в света) са потърсени от други екипажи с желанието да си направят обиколка из Норвегия. И така до днес.

В събитието участват много чуждестранни отбори, към които принадлежи и този на TeamSkookum, който печели наградата Spirit of Gumball 2022. Тя се дава на отбора, който най-добре визуализира идеята и характера на събитието. На 4 септември те ще се включат със своето Ferrari 812 Superfast, като към тях ще се присъединят още представители на марката, лимитирана серия Porsche 911 Brabus, Mercedes SLR McLaren (този на Парис Хилтън), Nissan GT-R Black Edition, McLaren 720S, Mercedes AMG GT 6.3 Brabus, Lamborghini Aventador с уникален интериор, изработен от BatChavo Inside.

Ще може да видите още BMW X4 M, X6 M и M8 Competition, предоставени от М Кар София, а от Ауто Италия ще ни зарадват с Maserati Levante Trofeo, Grecale GT, както и Ferrari 812 Superfast, като официален сервиз и шоурум за сертифицирани автомобили на марката. 

Организаторите са подготвили подобаващ завършек на деня с вечеря и парти в Djanam Sky Club Restaurant, а на следващия ден участниците от Sixty8Adventure поемат на запад, където след няколко дни ще финишират в Италия, езорото Гарда.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин