Усещане за Maybach при Hyundai


11
май
2020

След като с Elantra Hyundai вече доказа, че може да прави и „благородни“ автомобили, сега марката от Корея иска да затвърди това усещане. И го прави с големия SUV Palisade. На пазара в родината си за моделна година 2020 исполинът ще бъде предлаган с високите нива на оборудване Calligraphy и VIP.

Нова радиаторна решетка за топверсията

По отношение на екстериорния дизайн и двете модификации са идентични. На радиаторната решетка откриваме нова облицовка със сребърни триъгълници. При луксозното ниво на оборудване има повече боядисана ламарина и по-малко пластмаса. Освен това Palisade разполага и със специална сребриста защита за пода.

Лукс за задните места: тук ви очакват отделни седалки със собствена развлекателна система.

Отделни седалки отзад

По-съществени промени има по интериора. В оборудването Caligraphy oткриваме седалки, облечени в кожа напа, както и амбиентно осветление. 12,3-инчовият дигитален кокпит с Head-up дисплей, екстра, която в други модификации се предлага срещу доплащане, тук е серийна. С още повече „благородство“ ни посреща нивото VIP. Както и при Mercedes-Maybach GLS, и тук има две отделни задни седалки, които също са в кожа напа. Между тях има конзола с държачи за чаши – естествено, с възможност за отопление и охлаждане. Има и още екстри – освежител за въздух, безжично зареждане за смартфон и развлекателна система с дисплеи върху облегалките на предните седалки. При наличието на последната екстра звукът идва от интегрирани в подглавниците високоговорители.

Двигатели, цена и старт на продажбите

За порядъчното задвижване се грижат 3,8-литров V6 с 294 к.с. и развиващ 204 „коня“ 2,2-литров дизел с четири цилиндъра. И двата двигателя могат да бъдат комбинирани както с предно, така и с 4х4-задвижване. Цените, преизчислени в лева, започват от 71 500 – което е доста изгодно.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин