Употребяван Golf 7 Variant с икономичен дизел на изгодна цена

1703
2023

Комби версията на VW Golf 7 в момента се предлага на добри цени с дизелов двигател на малко километри. И пример за това е този Variant 1.6 TDI Trendline!

VW Golf 8 Variant се предлага като нов на цени от 46 411 лева нагоре. Но доста почитатели на VW не одобряват съвсем последното поколение на Golf. Затова си струва да с огледате и на пазара second hand за комбито, особено с оглед на факта, че изборът от предложения е много голям. Така можете да откриете малко употребяван Golf 7 Variant в отлично състояние – на изгодна цена!

За да се сдобиете с максимално „актуален“ автомобил от поколението Variant, което вече не е в шоурумовете, си струва да търсите автомобили, регистрирани за първи път през 2020 г. Що се отнася до максималния пробег, също не е зле да ограничите търсенето – за да не попаднете на „убити от каране“ машини със съответното високо ниво на износване.

Кокпитът на Golf Variant 1.6 TDI Trendline е в безупречно състояние. Следи от употреба на пръв поглед изобщо не се забелязват.

Ако търсите евтин екземпляр, ще откриете предимно предложения с бензинов двигател. Най-разпространеният представител на Golf 7 Variant е 1.0 TSI, т.е. с базовия двигател със 116 к.с. в комбинация с 6-степенна ръчна скоростна кутия. Най-често срещанo е базовото оборудване Trendline – благодарение на голямото предлагане Variant e достъпен в почти всички нива на обзавеждане.

VW Golf 1.6 TDI Trendline: икономичен двигател, прилично оборудване

Нашето внимание прикова VW Golf Variant Trendline, който очаква своя нов собственик в дилърството Autohaus Glinicke в Ерфурт (Тюрингия, Германия). Бялото комби е задвижвано от двигател 1.6 TDI, т.е. икономичен дизел. Подобно на базовия бензинов двигател, дизелът също е със 116 к.с., но според данните на VW от 2020 г. харчи само 4,2 литра на 100 километра. Както и при бензиновия двигател, смяната на предавките се извършва посредством ръчна трансмисия.

OЩЕ ОБЯВИ ЗА ПРОДАЖБА НА VW GOLF 7

И описанието към обявата, и снимките разкриват, че въпросният Variant е в отлично състояние. От първата си регистрация преди малко повече от три години дизеловият Volkswagen от първа ръка е изминал едва 36 500 километра и е преминал всички регулярни сервизни обслужвания. Към положителните характеристики би следвало да добавим и изгодната цена –добре поддържаното комби с отопление на седалките и климатик се предлага срещу 19 280 евро (ок. 38 000 лева).

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин