Употребявано Renault Zoe в eBay

2303
2022

В eBay за продажба е обявено употребявано Renault Zoe – с 88 к.с. и пробег от 40 000 километра. Автомобилът изглежда добре поддържан

Ако се притеснявате от покупката на нов елекромобил, то бихте могли да се насочите към някой употребяван. Модели като Renault Zoe са интересни и се предлагат на разумна цена: „французинът е е солиден и е подходящ като втори автомобил в семейството.

Интересно на пръв поглед е и това обявено за продажба Renault Zoe втора ръка в eBay. Става дума за черно Renault Zoe R240 Intens, произведено през юни 2016 г. с 88 к.с. и батерия с капацитет от 22 кВтч. Обявената сена е 22 000 лв.

Това казва продавачът на Renault Zoe

На снимките личи, че колата е в добро състояние и за нея са се грижили добре. Лакът блести, а вътрешното пространство е чисто и без следи от употреба.

Автомобилът притежава безупречна сервизна книжка, изминал е точно  39 600 километра и има валиден TÜV до юни 2023 г.

Новият притежател ще може да си откупи батерията на цена от 6800 лв. Според продавача капацитетът на батерията на Zoe е на 100 процента.

Това са силните страни на Renault Zoe

Renault Zoe може да измине не малко километри – доказа го и продължителният тест на AUTO BILD на модела за 100 000 километра.

Читател на AUTO BILD пък съобщи, че е изминал двойно по-голяма дистанция – без никакви проблеми. Сменил е само предни шарнири и 12-волтовия акумулатор на електромобила.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин