Употребявано BMW M2 Competition с малък пробег и ръчни скорости

2010
2022

Фенове на спортните коли, внимавайте: BMW M2 Competition може да се намери изгодно като употребявано – с пробег под 30.000 километра!

От представянето на Серия 1 M Coupé от BMW са наясно, че компактните M-модели са също толкова търсени, колкото и класическото M3. Затова и от Мюнхен представиха през юбилейната за M GmbH година новото M2 .

С малко повече късмет феновете могат да се сдобият с употребявано BMW M2 от предишната серия с малък пробег и ръчна трансмисия – като този екземпляр тук.

Това BMW M2 от 2019 г. е с пробег от само 27.826 км

BMW M2 Competition с 3-литровия си бензинов турбодвигател е поръчано от предишния си и единствен засега собственик в цвят  „алпийско бяло“ и е с първа регистрация от август 2019 г. Оттогава спортното Coupé е изминало по-малко от 10.000 километра – бордовият му компютър показва 27.826 километра.

Естествено спортни коли от калибъра на M2 Competition са рискови като употребявани. Предлаганият екземпляр обаче е с безупречна сервизна книжка, има гаранция като употребяван автомобил и не е катастрофирал. Така, че разполагащият с 410 к.с. модел със задно задвижване определено ще радва и новия си собственик.

M2 Competition е с безкомпромисно спортно оборудване

При M2 Competition не трябва да се безпокоите за оборудване и екстри: BMW са оборудвали най-мощния представител на Серия 2 с всичко необходимо. Разббира се това включва спортни седалки, волан с кожена тапицерия M, перфектно окачване и шикозни алуминиеви джанти.

Кулминацията на този модел несъмнено е трансмисията. С механичната си скоростна кутия това M2 Competition е идеален вариант за всички автомобилни пуристи.

BMW M2 Competition в отлично състояние е изложено при Procar Automobile в Кьолн, Германия. Ако искате да притежавате това BMW от M GmbH, трябва да преведете почти 107.000 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин