Употребявано Audi A3 седан – с малък пробег и ниска цена

1207
2022

Това употребявано A3 седан е с малък пробег и се предлага за неголяма сума

Класическата формата на каросерията винаги е имала място в портфолиото на Audi – от известно време дори и при компактния модел Audi A3. Макар, че версия с пет врати на A3 Sportback все още е бестселър на модела, седанът също се радва на популярност.

Audi A3 (8V) с пробег от само 15.641 км

Компактният седан е регистриран преди 2 години и досега е имал само един собственик. Във версия 35 TFSI A3 разполага с 1,5-литров турбобензинов агрегат със 150 к.с., а трансмисията е 7-степенна S-tronic.

Издържан е както отвън, така и във вътрешното пространство в черен цвят и от първата си регистрация през май 2020 г. е изминал 15.641 километра.

Добро оборудване, но без LED-фарове

Предлаганият тук модел в ниво на оборудване „Sport“ разполага с много екстри, които в днешно време не липсват в нито един модерен автомобил: навигация, отопление на седалките, волан с кожена тапицерия и сензори за паркиране отпред и отзад. Седанът също така разполага с със спортно окачване и спортни седалки.

Единствено при фаровете A3 не е ъпдейтнат – това Audi не е с LED-фарове, а с ксенонови. Въпреки това този употребяван екземпляр Audi A3 седан определено си струва. Особено, ако хвърлим поглед върху цените на новите модели: дори и с ръчни скорости и със 150 к.с. от бензинов двигател А3 стартира от поне 63 500 лв. Употребяваното  Audi A3 (намира се в Мюнхен) се предлага за под 50 000 лв. Струва си да бъде обмислено – особено с това оборудване.

Още по темата