/ Употребявани кабриолети: VW Golf 6

Употребявани кабриолети: VW Golf 6

С пролетта идва и желанието да караме кабриолети: От доклада на TÜV ще научите кои изгодни модели са добри.

Слънцето се усмихва, сваляйте покрива. Пролетта и повишаващите се температури ни карат да мечтаем за кабрио-сезона. Мнозина обаче не се осмеляват да се насочат към тези модели, тъй като ги считат за прекалено скъпи! Наистина ли е така? На борсите за употребявани автомобили като например autoscout24.de ще откриете голям брой кабриолети на възраст между 10 и 11 години. Нерядко на съвсем прилични цени.

Нашите предложения са в ценовия диапазон от 9.000 до 26.000 лв.   Всички кабриолети имат едно общо нещо: те са поне десет годишни и имат положителен баланс при TÜV. Важното: типичното слабо място на кабриолетите разбира се е покривът. Недостатъчно добрата грижа за покривите от плат и механиката им са причина за проблеми и разходи. Така, че бъдете внимателни при покупка на употребяван кабриолет и проверявайте за течове след измиване на колата на автомивка.

VW Golf 6

Четвъртото поколение на кабиолета е базирано на шестата генерация на Golf. С напредване на възрастта моделът проявява слабости по отношение на окачването, пружините и амортисьорите. Освен това нерядко страда от теч на масло. Управлението, светлините и ауспуховите уредби са солидни. Период на производство: от 2011 до 2016 г. • двигатели: 105 к.с. (1.2 TSI) до 265 к.с. (Golf R) • цена от 17.000 лв.

Вижте предложенията за VW Golf 6 кабриолет:

https://autobild.bg/autoscout/search.php?ma=74&mo=20341&price_min=-1&price_max=-1&year_min=2012&year_max=-1&co=ALL&mileage_max=-1&fuel=-1&po=-1

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин