/ Употребявани кабриолети: Audi TT Roadster

Употребявани кабриолети: Audi TT Roadster

С пролетта идва и желанието да караме кабриолети: От доклада на TÜV ще научите кои изгодни модели са добри.

Слънцето се усмихва, сваляйте покрива. Пролетта и повишаващите се температури ни карат да мечтаем за кабрио-сезона. Мнозина обаче не се осмеляват да се насочат към тези модели, тъй като ги считат за прекалено скъпи! Наистина ли е така? На борсите за употребявани автомобили като например autoscout24.de ще откриете голям брой кабриолети на възраст между 10 и 11 години. Нерядко на съвсем прилични цени.

Нашите предложения са в ценовия диапазон от 9.000 до 26.000 лв.   Всички кабриолети имат едно общо нещо: те са поне десет годишни и имат положителен баланс при TÜV. Важното: типичното слабо място на кабриолетите разбира се е покривът. Недостатъчно добрата грижа за покривите от плат и механиката им са причина за проблеми и разходи. Така, че бъдете внимателни при покупка на употребяван кабриолет и проверявайте за течове след измиване на колата на автомивка.

Audi TT Roadster

Освен това страхотни динамични характеристики на прилична цена Typ 8J предлага много добър баланс от TÜV. Спортният стил на шофиране на предишния собственик си проличава с проблемите при съединителя и управлението. Възможни са дефекти на електрическото задвижване на покривите. Периода на производство: от 2006 до 2014 • двигатели: 160 к.с. (1.8 TFSI) до 360 к.с. (RS plus) • цена от 18.000 лв.

Вижте предложенията за Audi TT:

https://autobild.bg/autoscout/search.php?ma=9&mo=15627&price_min=-1&price_max=-1&year_min=2012&year_max=-1&co=ALL&mileage_max=-1&fuel=-1&po=-1

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин