Употребявани кабриолети за под 20 000 лв.: VW Beetle Cabrio


30
юли
2019

AUTO BILD ще ви даде информация за силните и слабите страни на осем кабриолета от различни ценови класове.

Да се наслаждаваш на лятото – това става най-добре в кабриолет. При чистоновите модели в момента изборът не е голям. За производителите на масови модели, малките продажби на кабриолети не си струват, и затова все повече модели биват спирани от производство.

VW Beetle Cabrio: когато откритият Beetle се появява на пазара през 2012 г., на практика вече е остарял автомобил по отношение на техниката си. Конструиран без MQB-платформата, моделът не може да се възползва от новите технологии, а е базиран на Golf 6. 

Затова пък шикозната каросерия работи доказана техника от голяма серия с турбодвигатели от малкия 1.2 TSI със 105 к.с. до разполагащия с 220 к.с. GTI-дериват. Ако държите много на вътрешното пространство или пък на вместимостта на багажника, значи не сте попаднали на правилното място с този нишов модел.

Техниката е солидна, единствено TSI-двигателят се нуждае от внимателна проверка. Особено версия с малкия работен обем от 1,2 литра има склонност към проблеми с ангренажната верига. Автоматизираният покрив също изисква обстоен преглед. Малкият брой предлагани модели държи високо ценово ниво. Цените стартират от 17 000 лв. (в Германия).

Още по темата

Card image cap
Audi Q5 – почти блестящ според статистиката на TÜV

20
мар.
2018

Докладът на TÜV за 2018 г. ни информира, кои автомобили са надеждни и в добро състояние и след години. AUTO BILD ще ви представи най-добрите 15 SUV-а, които са препоръчителни като употребявани

Card image cap
Първа помощ при „паднал“ акумулатор

25
май
2017

При много от модерните автомобили задният капак, капакът на резервоара, паркинг спирачката или шибедахът се задействат електрически. Какво става обаче, ако акумулаторът се изтощи?

Card image cap
Избягвайте шофиране в опасните часове

7
апр.
2017

За оптималната кондиция зад волана са съществени субективни и обективни фактори. Ако спазвате тези елементарни правила, пътуването ви ще стане много по-сигурно

Card image cap

В последния брой:

Архив >