Употребявани кабриолети за под 20 000 лв.: Saab 9-3 Cabrio


31
юли
2019

AUTO BILD ще ви даде информация за силните и слабите страни на осем кабриолета от различни ценови класове.

Да се наслаждаваш на лятото – това става най-добре в кабриолет. При чистоновите модели в момента изборът не е голям. За производителите на масови модели, малките продажби на кабриолети не си струват, и затова все повече модели биват спирани от производство.

Четириместният Saab 9-3 от второто поколение (2002 – 2011 г.) дели една и съща платформа със събрата си по концерн Opel Vectra C. Качеството на покрива е впечатляващо, а хидравликата работи надеждно. Често обаче има течове на вода в багажника. Слабото място на модела са осите: през годините на производство 2003 и 2004 се срещат чупещи се пружини. При двигателите са известни дефекти на турбокомпресорите, особено при претърпели чиптунинг мотори. Макар и да има някои слабости, Saab 9-3 е изгоден автомобил. Цените започват от 5000 лв. (за Германия) за модели от по-ранните години на производство, които са и с голям пробег.

Още по темата

Card image cap
Употребявани 4-местни кабриолети: хванете слънчевите лъчи

15
юни
2017

Топлото време вече дойде и е време да се огледате за употребяван кабриолет. Трима редактори на AUTO BILD ще споделят какво биха си купили

Card image cap
Jaguar S-Type на старо: „британец“ със синя кръв

20
сеп.
2017

Аристократичен автомобил за обеднели благородници: S-Type е наистина много изгоден