Употребявани кабриолети за под 20 000 лв.: Mini Cooper Cabrio


25
юли
2019

AUTO BILD ще ви даде информация за силните и слабите страни на осем кабриолета от различни ценови класове.

Да се наслаждаваш на лятото – това става най-добре в кабриолет. При чистоновите модели в момента изборът не е голям. За производителите на масови модели, малките продажби на кабриолети не си струват, и затова все повече модели биват спирани от производство.

Кабриолетът на Mini е класика – за щастие цената му не е прекалено висока и стартира от около 10 000 лв. През първите години на производство качеството и прегледността бяха средна хубост. Подобрение имаше след максималното обновяване на Mini през 2006 г.

Ако чувате смущаващи хъркащи шумове, то е възможно при моделите до 2004 г. проблемът да се дължи на доставяната от Midland Gears трансмисия. Смяната (в Германия) ще ви струва около 6000 лв. Течът на моторно масло е една от вечните теми за Mini. За съжаление и корозията все повече се превръща в проблем. Като цяло стартиралият като премиум продукт Mini може да ви изненада неприятно. Затова при покупка на старо търсете добре поддържани екземпляри. Принципно обновените модели, произведени след 2006 г. са по-добрият избор.

Още по темата

Card image cap
Употребяван автомобил: Porsche Boxster 2.7

21
апр.
2016

Няма как да карате кабриолет на Porsche по-евтино. Boxster се предлага от 14 000 лева. Но евтините екземпляри ще поскъпват. Тук ще ви обясним защо.

Card image cap
Mazda CX-5 – отличник според TÜV на пазара за употребявани коли

17
мар.
2018

Докладът на TÜV за 2018 г. ни информира, кои автомобили са надеждни и в добро състояние и след години. AUTO BILD ще ви представи най-добрите 15 SUV-а, които са препоръчителни като употребявани

Card image cap
Как да поставим ксенон

30
ное.
2016

Време е този Golf да започне да „вижда“ по-добре: комплект за следпродажбен монтаж позволява ъпгрейд на фаровете

Card image cap
Cayman на старо: Porsche на половин цена

21
авг.
2017

Да, да признаваме: 35 000 лева са много пари. Но пък срещу тях ще получите истинско Porsche. Тук ще прочетете за какво трябва да внимавате при покупката на Cayman.

Card image cap
Dacia втора ръка: добър избор?

24
февр.
2016

От над 10 години Dacia жъне успехи на пазара на изгодните автомобили. И това си личи по поддръжката

Card image cap

В последния брой:

Архив >