Употребявани кабриолети за под 20 000 лв.: Ford Mustang GT Cabrio


29
юли
2019

AUTO BILD ще ви даде информация за силните и слабите страни на осем кабриолета от различни ценови класове.

Да се наслаждаваш на лятото – това става най-добре в кабриолет. При чистоновите модели в момента изборът не е голям. За производителите на масови модели, малките продажби на кабриолети не си струват, и затова все повече модели биват спирани от производство.

Ford Mustang GT Cabrio: петото поколение на Ford Mustang се предлага на цена от 19 000 лв. (в Германия). Култовият пони-кар се отличава с добри динамични характеристики, надеждност и лесна за ремонтиране техника.  

За почитателите на култовите американски автомобили притежаващият стабилна стойност Mustang V е безрисково навлизане в света на мускулестите автомобили. Слабост са неособено здравите носачи. Освен това защитата срещу корозия не е достатъчно добра. Нашата препоръка: допълнително консервиране за около 2000 лв. ще направи вашия Mustang значително по-солиден.

Още по темата

Card image cap
15-те най-добри SUV според статистиката на повредите – Toyota RAV4

23
мар.
2018

Докладът на TÜV за 2018 г. ни информира, кои автомобили са надеждни и в добро състояние и след години. AUTO BILD ще ви представи най-добрите 15 SUV-а, които са препоръчителни като употребявани

Card image cap
Seat Altea на старо: Golf Plus за феновете на дизайна

3
сеп.
2017

Seat Altea: испанският компактен ван притежава техниката на Golf V по красивата си външност

Card image cap
Притежавам най-изгодния автомобил на света

19
мар.
2016

Олдтаймер, градска играчка, автомобил за удоволствие: по-евтино от шофирането на този Fiat 126 от 1978 година е само карането на велосипед. Сътрудникът на AUTO BILD Роланд Контни се движи с него във всекидневието