Употребявани кабриолети за под 20 000 лв.: Audi A4 Cabrio

2207
2019

AUTO BILD ще ви даде информация за силните и слабите страни на осем кабриолета от различни ценови класове.

Да се наслаждаваш на лятото – това става най-добре в кабриолет. При чистоновите модели в момента изборът не е голям. За производителите на масови модели, малките продажби на кабриолети не си струват, и затова все повече модели биват спирани от производство.

Audi A4 Cabrio: Audi A4 Cabrio от серия B7 се произвежда от 2006 г. Това, че възрастта не му личи, се дължи на често критикувания дизайн на Audi. Формите на каросерията дълго време ще останат на мода. Класическият покрив от плат може да издържи и 15 години при добро поддържане. Резервният струва около 7500 лв.

Проблемите: при версиите с директно впръскване може да се стигне до голям разход на моторно масло. Ако не проверявате често, рискувате да ви сполетят сериозни последствия. Дефектите на турбото и бобината на запалването също не са рядкост. Внимавайте с ангренажния ремък – той често се къса и преди достигане на обещаните 180 000 километра. Но стига сме мрънкали – останалата част от A4 е солидна, зряла и не ръждясва. Хората от TÜV го считат за модел с малко дефектни. От цена 9000 лв. ще откриете интересни предложения.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин