Употребявани кабриолети за под 20 000 лв.: Audi A4 Cabrio


22
юли
2019

AUTO BILD ще ви даде информация за силните и слабите страни на осем кабриолета от различни ценови класове.

Да се наслаждаваш на лятото – това става най-добре в кабриолет. При чистоновите модели в момента изборът не е голям. За производителите на масови модели, малките продажби на кабриолети не си струват, и затова все повече модели биват спирани от производство.

Audi A4 Cabrio: Audi A4 Cabrio от серия B7 се произвежда от 2006 г. Това, че възрастта не му личи, се дължи на често критикувания дизайн на Audi. Формите на каросерията дълго време ще останат на мода. Класическият покрив от плат може да издържи и 15 години при добро поддържане. Резервният струва около 7500 лв.

Проблемите: при версиите с директно впръскване може да се стигне до голям разход на моторно масло. Ако не проверявате често, рискувате да ви сполетят сериозни последствия. Дефектите на турбото и бобината на запалването също не са рядкост. Внимавайте с ангренажния ремък – той често се къса и преди достигане на обещаните 180 000 километра. Но стига сме мрънкали – останалата част от A4 е солидна, зряла и не ръждясва. Хората от TÜV го считат за модел с малко дефектни. От цена 9000 лв. ще откриете интересни предложения.

Още по темата

Card image cap
i30 на старо: Hyundai издръжлив колкото Audi?

22
май
2017

Второто поколение на популярния модел на Hyundai се приближава удивително близо до премиум компактното Audi A3 по отношение на качеството

Card image cap
Как да удължим живота на гумите?

20
сеп.
2016

Хубавите гуми не са евтини, но с добра поддръжка и правилен начин на шофиране могат да изкарат дълго. AUTO BILD дава ценни съвети в тази насока

Card image cap
Употребяваните автомобили на ужаса

27
дек.
2016

Тези автомобили направо подлудяват специалиста по употребявани автомобили на AUTO BILD Ларс Буземан

Card image cap

В последния брой:

Архив >