Употребявани кабриолети за под 20 000 лв.: Audi A4 Cabrio


22
юли
2019

AUTO BILD ще ви даде информация за силните и слабите страни на осем кабриолета от различни ценови класове.

Да се наслаждаваш на лятото – това става най-добре в кабриолет. При чистоновите модели в момента изборът не е голям. За производителите на масови модели, малките продажби на кабриолети не си струват, и затова все повече модели биват спирани от производство.

Audi A4 Cabrio: Audi A4 Cabrio от серия B7 се произвежда от 2006 г. Това, че възрастта не му личи, се дължи на често критикувания дизайн на Audi. Формите на каросерията дълго време ще останат на мода. Класическият покрив от плат може да издържи и 15 години при добро поддържане. Резервният струва около 7500 лв.

Проблемите: при версиите с директно впръскване може да се стигне до голям разход на моторно масло. Ако не проверявате често, рискувате да ви сполетят сериозни последствия. Дефектите на турбото и бобината на запалването също не са рядкост. Внимавайте с ангренажния ремък – той често се къса и преди достигане на обещаните 180 000 километра. Но стига сме мрънкали – останалата част от A4 е солидна, зряла и не ръждясва. Хората от TÜV го считат за модел с малко дефектни. От цена 9000 лв. ще откриете интересни предложения.

Още по темата

Card image cap
Yaris Hybrid на старо: малкият екологичен ангел

17
юли
2017

Малката Toyota има 7 въздушни възглавници, два двигателя и една слабост: ръждясва малко повече от обикновено

Card image cap
BMW 320Ci на старо: спортист с добри маниери

2
сеп.
2017

BMW 320Ci: ако Coupe-то издържи на хулиганите от предградията, може да се превърне в класика

Card image cap
Нов срещу употребяван автомобил: Kia Soul срещу Land Rover Defender 110 S

2
февр.
2017

Нови автомобили с ръбове и характер почти няма. Soul иска да е един от тях. А Land Rover е такъв от 1948 година. AUTO BILD сравни двете култови кутийки