Употребявани автомобили: ретро чар за (сравнително) малко пари

Автомобилите, които намекват за прочутите си предшественици или цитират дизайнерски елементи от миналото, винаги са се продавали добре. но по-добри ли са от остарелите си предшественици? На тези страници ще ви запознаем с 5 ретро-автомобила на достъпна цена – и с техните проблеми


22
мар.
2017

Fiat 500

Наследникът на Cinquecento с ретро визия се появи на пазара през 2007 година. Джуджето веднага превзе сърцата на дамите – въпреки някои свои проблеми. Накратко: лагерите на главините на Fiat 500 не са издръжливи, крайното ауспухово гърне ръждясва, качеството не е особено високо. За около 8000 лева може да намерите 1,2-литров модел с мощност 69 к.с., гонещ 10-ата си годишнина.

Ретро и в интериора: кокпитът също напомня на легендарното Cinquecento

Продължете на следващата страница

Още по темата

Card image cap
Употребяван автомобил: Jaguar XJR с 395 к.с. за 28 000 лева

18
ян.
2017

Jaguar XJ е олицетворение на непреходната елегантност, като при върховия модел XJR тя е допълнена с щипка спортен дух. Но дали един употребяван Jaguar наистина е непредвидим риск?

Card image cap
Добра идея ли е първото Porsche Cayenne на старо?

15
апр.
2018

На пазара за употребявани автомобили понякога големите и луксозни SUV-ове могат да се окажат доста изгодни предложения - особено, когато са на определена възраст. Но точно при внушителните SUV-ове трябва да бъдете особено внимателни - AUTO BILD ще ви разкрие силните и слабите страни на благородните SUV-ове

Card image cap
Употребявани автомобили: „малкият” Golf за 11 000 лева

5
ян.
2017

Това, което преди около 20 години беше Golf, днес е war Polo. Компактно отвън, с достатъчно просторен интериор – комфортно, сигурно, безкласово. И един от най-добрите модели според TÜV. Тоест без никакви проблеми?

Card image cap
Audi A3 на старо: струва ли си премиум инвестицията?

18
сеп.
2017

Компактният модел A3 е най-търсеният базов модел в света на четирите пръстена. Дали автомобилът отговаря на високите очаквания и след години?

Card image cap

В последния брой:

Архив >

usedTag: