Употребявана Skoda Fabia от първа ръка

2301
2024

Много добре поддържана, в добро състояние, нов технически преглед от TÜV – така един търговец на автомобили от Берлин рекламира тази употребявана Skoda Fabia, обявена за 19 900 лв.

Fabia е сред любимите на клиентите модели на марката Skoda. Търговец на автомобили от Берлин предлага тази червена употребявана Fabia с ниво на оборудване Cool Plus за 19 900 лв.

Автомобилът Skoda Fabia е от първа ръка, в него не е пушено, притежава безупречна сервизна книжка, а пробегът му е 70 000 километра. Наскоро е минал технически преглед, а първата му регистрация е от юли 2020 г. Тази Skoda Fabia Cool plus е от предлаганото от 2014 г. трето поколение на модела и е базирана на модулната платформа за модели с напречно разположен двигател  (MQB) на VW. Тя осигурява на Fabia по-голямо междуосие и повече място във вътрешното пространство.

Под капака на тази Skoda Fabia cool plus работи икономичен бензинов мотор с работен обем от 999 cм³ и мощност от 44 кВт. (60 к.с.). Смяната на предавките става ръчно, а разходът е 4,8 л/100 км.

Предлаганата за продажба Skoda Fabia cool plus притежава доста богато оборудване, което включва въздушни възглавници за водача и пътника до него, ABS, ASR електронен блокаж на диференциала (XDS), аудиосистема Swing (MP3, SD-карти), електрически регулиращи се и отопляеми странични огледала, спирачен асистент, регулиращ се по височина и дълбочина волан, система за аварийно обаждане на Skoda и система Start/Stop.

Дръжките на вратите на тази употребявана Skoda Fabia cool plus са лакирани в цвета на автомобила, а стъклата са тонирани. Освен това предните седалки са отопляеми, има и Bluetooth система.

Исканата за тази Skoda Fabia на старо цена от 19 900 лв. е доста добра.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин