Употребявана Dacia Sandero на ниска цена

0802
2024

Ако не искате да инвестирате в нов Dacia Sandero, на пазара за употребявани автомобили също можете да намерите изгодно модела.

Dacia Sandero е най-изгодният нов автомобил на пазара, макар и през последните години цената на модела да се увеличи многократно.

Докато преди например шест години в Германия моделът струваше около 14 000 лв., сега клиентите ще трябва да извадят за него поне 22 000 лв. След Duster Sandero е вторият любим модел от румънската марка на германците. Sandero обаче може да бъде намерен и на пазара за употребявани автомобили. В момента се предлага например едно такова употребявано TCe 90 в цвят сив-металик. Офертата е от Мюнхен, където бензиновият модел с механична скоростна кутия е обявен за продажба за 15 000 лв. Автомобилът е с първа регистрация от април 2018 г., а километражът му показва 73 000 километра.

В употребявания Dacia Sandero не е пушено

По информация на единствения засега собственик на атвомобила, той се е грижил добре за Sandero. В колата не е пушено. Под капака работи 3-цилиндров бензинов мотор с мощност 90 к.с.

През април 2023 е извършена сервизна инспекция, а следващият технически преглед е през април 2025 г. Сред екстрите освен летни и зимни гуми върху стоманени джанти, са асистент за паркиране с камера за заден ход и волан с визия а ла кожена тапицерия.

Sandero междувременно е умаляло на сегашния си собственик и неговото семейство. Иначе автомобилът функционира безупречно, естествено има следи от употреба – след всекидневно превозване на две малки деца седалките няма как да изглеждат като нови. Гаранцията от Dacia важи до април 2024 г.

Какво може Sandero: автомобилът е с базово тегло един тон, което осигурява прилични динамични характеристики, а заради леко спестената шумоизолация  Sandero винаги се усеща по-бърз, отколкото е в действителност. Семплата техника и високата полезна стойност правят Sandero симпатичен минималист.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин