Унищожиха умишлено рядко срещан Nissan Skyline GT-R

2910
2022

Желание за унищожение: в Щатите един ютюбър унищожи с багер своя рядък Nissan Skyline R32 GT-R. Снимки, от които ще останете безмълвни!

Кървят не само сърцата на феновете на JDM– също и тези на почитателите на автомобилите: в Щатите един ютюбър съвсем умишлено е унищожил своя Nissan Skyline R32 GT-R – просто така. Причината за желанието за разрушаване!

Коди Детуилдър, както е истинското име на „WhistlinDiesel“, е следван от над 4,2 милиона души в ZouTube, докато в Instagram 24-годишният има 2,4 милиона последователи.

55.000 евро е струвал Skyline

В появила се видео-поредица Коди съсипва един рядко срещан Nissan Skyline GT-R от серията R32 за около 55.000 евро, като трансмисията е повредена още по време на първия тест.

Вместо да ремонтира GT-R-а, Коди взема решение да си купи втори  Skyline R32 GT-R. речено, сторено – само че и този Skyline не издържа много. След няколко километра 2,6-литровият RB26 предава богу дух. Не е особено чудно при този начин на каране – казват едни. Лош късмет – казват други.

Коди взема решение да преобрази в тунинг-фирма втория GT-R. За целта първият Skyline става донор. Накрая се сдобива с функциониращ, разполагащ със 700 к.с. R32 и малко поразкостен автомобил-донор, който струва „най-малко 15.000 долара“.

Вместо да продаде разкостения R32 GT-R на части, Коди решава да унищожи изглеждащия добре на външен вид автомобил – в стила на WhistlinDiesel. След като първоначално блъска Skyline в едно дърво, накрая ютюбърът използва багер, за да доунищожи рядко срещания Skyline R32 GT-R.

Накрая остава само купчина ламарини, която Коди смята да сложи в чаши и да продаде. Дали това намерение е сериозно, не е много ясно.  Все пак не можем да отречем успеха на ютюбъра – над 1,56 милиона души вече са сгледали видеото. Ако и вие искате да го гледате:

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин