Убиецът на COVID-19 в автомобила: вече в България

1410
2020

Отстранете всички опасните вируси и гъби в купето и багажника чрез иновативна технология от Великобритания – може да го закупите само от AUTO BILD България

Пандемията от COVID-19 е едно от най-сериозните предизвикателства пред човечеството, появили се през последните сто години. Автомобилната индустрия и транспортът също не са пощадени. Във всички видове превозни средства се налага щателно почистване и редовна дезинфекция.

Специално създадената дезинфекцираща течност се превръща в суха мъгла и щателно почиства кабината на автомобила и климатичната инсталация на всеки автомобил. Цялостна дезинфекция протича само в рамките на 30 минути. Уредът се захранва от външен контакт на 220 волта, а специално дистанционно управление дава възможност да стартирате дезинфекцията на колата отвън.

По време на самата дезинфекция повърхностите в купето и седалките не се овлажняват и не остават петна. В същото време препаратът, разпръсквам от машината под формата на суха мъгла е елиминира не само вируси, гъби, акари, дрожди и други микроскопични вредители, а в същото време и неприятните миризми, като оставя свеж аромат.

Машината е компактна и издръжлива. Подходяща е за редовна дезинфекция на няколко превозни средства всеки ден, ако притежавате автосервиз или автомивка. Един литър препарат е достатъчен за пълна дезинфекция на 40 автомобила. Наличните в момента аромати на препарата за суха мъгла са лимон, горска череша и свеж шоурум.

Самият препарат се основава на биоцидна формула, която доказано убива всички обвити вируси включително Корона (Ковид-19) и MRSA. Устройството е сертифицирано според EN 14476:2013 + A2:2019 приложение А* от BlueTest Laboratories Ltd., Великобритания.

Технологията е разработена от екип водещи учени от областта на вирусологията и част от портфолиото на RING AUTOMOTIVE, част от групата Osram, водещ производител в областта на осветлението и на ултравиолетови лампи, които също убиват вируси, включително Covid-19.

Артикулен номерОписаниеЦена в BGN без ДДС
RAES1000Auto Expel Santising Liquid – 1 Litre Lemon Fresh37,16 лв.
RAESSF1000Auto Expel Santising Liquid – 1 Litre Showroom Fresh37,16 лв.
RAESC1000Auto Expel Santising Liquid – 1 Litre Cherry Fresh37,16 лв.
RAESS1Auto Expel Santising Spray – 1 Litre37,16 лв.
RAES5000Auto Expel Santising Liquid – 5 Litre Lemon Fresh117,35 лв.
RAESSF5000Auto Expel Santising Liquid – 5 Litre Showroom Fresh117,35 лв.
RAESC5000Auto Expel Santising Liquid – 5 Litre Cherry Fresh117,35 лв.
RAEK2S Promo pack (Machine + 2 1L bottle)271,86 лв.

Цената на един уред е 271,86 лева без ДДС. Един литър ароматизиращ дезинфектант, достатъчен за третиране на 40 автомобила е 37,17 лева без ДДС. Предлагат се и 5-литрови разфасовки за 200 броя дезинфекции на коли на цена 117,35 лева без ДДС.

Може да получите допълнителна информация и първи да поръчате уреда за дезинфекция на автомобили със суха мъгла директно от AUTO BILD България.

За контакти:
office@autobild.bg
Телефон 0888 598 660

[contact-form-7 404 "Не е намерен"]
 • Убива бактерии и вируси, включително Covid-19
 • езинфекцираща течност се превръща в суха мъгла
 • Почиства кабината на автомобила и климатичната инсталация
 • Цялостна дезинфекция в рамките на 30 минути
 • Повърхностите не се овлажняват и не остават петна
 • Дистанционно управление на процеса на замъгляване
 • Елиминира неприятните миризми и оставя свеж аромат
 • Компактна и издръжлива.
 • Подходяща за редовна дезинфекция на няколко превозни средства всеки ден
 • 1 литър препарат = дезинфекция на 40 автомобила
 • Дезинфектант с аромат на лимон / горска череша / свеж шоурум.
 • Препаратът е сертифициран от BluTest UK:

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин