Уникалната програма Tirelife на Pirelli вече в България

1204
2016

Всеки клиент, закупил 4 нови гуми, ще получи безплатна замяна при балон, спукване и друг тип нараняване.

Вече година на българския пазар работи успешно, програмата Tirelife на Италианската компания Pirelli. Всеки клиент, закупил 4 гуми Pirelli, може да участва в промоционалната услуга. В рамките на Tirelife ще бъде подменена безплатно гума, ако по нея има неотстранима щета като балон, причинена от влизане в дупка, спукване, което не може да се ремонтира, пожар, или друг тип повреда. Програмата е в сила 12 месеца от датата на покупката на гумите.

Ориентирана е както към физически лица, така и към автомобили на лизинг и фирмени автомобили. От участие в Tirelife са изключени публичните автомобили като таксита и линейки, колите под наем, също така лекотоварни камиони и тежкотоварни превозни средства.

Безплатната подмяна на гума може да бъде извършена във всички търговско-продажбени центрове, които участват в програмата Tirelife на Pirelli. При желание на клиента да смени гумата си в център, различен от този, в който са купени гумите, е необходимо потвърждаване на покупката от кол център със съобщаване на номера на индивидуалната карта Tirelife и изпращане на документа, доказващ покупката на четирите гуми.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин