Уличният състезател Triumph Street Cup пристигна в София


30
май
2018

Street Cup, новият член на Street семейството на Triumph, пристигна в България. Създаден да доставя върхово удоволствие както в градски условия, така и по планинските завои, той дойде в шоурума на Triumph в София само преди няколко дни и вече е в пълна готовност да се влее в градския трафик или да избяга от него.

Крисивият представител на гама Modern classic e поредното доказателство, че легендарната британска марка продължава традицията да дава на клиентите си мотоциклети, станали известни през 60-те години на миналия век като Cafe racer.

Новият Triumph Street Cup спазва минималистичния стил на класическите Cafe racer-и и идва с по-ниски дръжки и седалка в два варианта, даващи типична позиция на управление. Двигателят на Street Cup е от Bonneville с работен обем от 900 кубика и е типичен с високия си въртящ момент в ниския оборотен диапазон. Мощността на паралелния двуцилиндров мотор с водно охлаждане е 55 к.с. при 5900 об/мин и 80 Нм при 3230 об/мин.

Предната алуминиева джанта е с размер 18 цола, а задната – 17“. Гумите са 100/90-18 и 150/70-17. За спирането и стабилността се грижат ABS и тракшън контрол, работещи с преден спирачен диск с размер 310 мм и двубутален плаващ апарат Nissin, заден диск 255 мм и отново двубутален плаващ спирачен апарат. Теглото на уличния състезател Street Cup е 200 кг.

Triumph предлага за Street Cup повече от 120 аксесоара, с които можете да персонализирате своята машина. От цветова гледна точка новият член на Street семейството идва боядисан в основен цвят RacingYellow, акценти в Silver Ice сребристо и Jet Black черно, или основно в Jet Black черно и Silver Ice сиво със златни, изписани на ръка орнаменти. Моделът, наличен в шоурума, е в жълто със сиви акценти.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >