Увеличен пърформънс


3
февр.
2019

Миналата година Ford пусна в надпреварата петото поколение на успешния си компактен модел Focus. Осезаемо пораснал и значително по-свеж – такъв е новият автомобил, който все пак продължава да носи гените на серията. Допълнителен потенциал за увеличаване на пърформънса осигуряват инженерите на тунинг-специалистите от H&R – посредством комплект от спортни пружини за бестселъра.

С пружините на H&R Focus както отпред, така и отзад се доближава с 25 милиметра до асфалта. Смъкването на центъра на тежестта на автомобила гарантира по-директно поведение в завои и редуцира страничното накланяне при висока скорост в завоите или при рязка смяна на центъра на тежестта. Разбира се това в никакъв случай не е за сметка на комфорта на возене на дълъг път. Външността на автомобила също се възползва  от тунинг-мерките, които подчертават симпатичната дизайнерска линия на новия Focus. Това не е всичко: скоро от H&R ще предлагат и увеличенията на следата „Trak+“, благодарение на които джантите изпълват по-добре калниците и автомобилът изглежда по-динамично.

Още по темата

Card image cap
Най-ужасното „Camaro” на света

20
мар.
2018

Какво става, когато свиня бъде кръстосана с животински вид, готов да яде за закуска мустанги? На света се „пръква” нещо подобно на „изтормозен” Ford Taurus с „гени” от Camaro (поне на външен вид)

Card image cap
Alpina XD3: 4 турбини и 6 цилиндъра

27
февр.
2018

На изложението в Женева Alpina XD3 ще накара почитателите на дизелите и на SUV-овете да се влюбят – с 3-литров „шестак“ с четири турбокомпресора

Card image cap
Smart Forgigs: най-малката дискотека на света

10
ян.
2016

Smart като диско топка на колела? Дайте го насам! Репортаж от партито на AUTO BILD

Card image cap

В последния брой:

Архив >