Увеличен пърформънс


3
февр.
2019

Миналата година Ford пусна в надпреварата петото поколение на успешния си компактен модел Focus. Осезаемо пораснал и значително по-свеж – такъв е новият автомобил, който все пак продължава да носи гените на серията. Допълнителен потенциал за увеличаване на пърформънса осигуряват инженерите на тунинг-специалистите от H&R – посредством комплект от спортни пружини за бестселъра.

С пружините на H&R Focus както отпред, така и отзад се доближава с 25 милиметра до асфалта. Смъкването на центъра на тежестта на автомобила гарантира по-директно поведение в завои и редуцира страничното накланяне при висока скорост в завоите или при рязка смяна на центъра на тежестта. Разбира се това в никакъв случай не е за сметка на комфорта на возене на дълъг път. Външността на автомобила също се възползва  от тунинг-мерките, които подчертават симпатичната дизайнерска линия на новия Focus. Това не е всичко: скоро от H&R ще предлагат и увеличенията на следата „Trak+“, благодарение на които джантите изпълват по-добре калниците и автомобилът изглежда по-динамично.

Още по темата

Card image cap
Чудовищната S-класа с 900 к.с.

14
дек.
2015

Brabus „напомпва“ Mercedes S-клас до 900 к.с. – така и над 350 км/ч не са проблем. AUTO BILD направи няколко скоростни обиколки по Contidrom с ултрабързата лимузина

Card image cap

В последния брой:

Архив >