Тъщата на Екълстоун е спасена

Семейство Екълстоун си отдъхват: Тъщата на собственика на Формула 1 е спасена от заложничество с помощта на специален отряд.


1
авг.
2016

Къщата, от коята е спасена Шунк.

Къщата, от коята е спасена Шунк.

Щастлив край след осем дни заложничество: Отвелечената тъща на британския шеф на Формула 1 Бърни Екълстоун е спасена в Сао Пауло след спецакция. “Тя е добре”, казва се в пояснението. Двама от похитителите са арестувани.

Дъщерята на Апаресида Шунк Фабиана Флоси е третата жена на Екълстоун. Откупът от 120 милиона реала (33 милиона евро) не е платен.  Това е най-голямата сума, която е искана в историята на Бразилия.

Шунк беше отвлечена на 22 юли. Първоначално полицията официално нито потвърди, нито отрече отвличането.  Също така, говорител на Бърни Екълстоун отвръхли по-нататъшен коментар по инцидента.

Още по темата

Card image cap
Вълнения около Top Gear

10
дек.
2015

Млад британец твърди, че при снимки на Top Gear неговото BMW M3 било счупено – при това от Джеръми Кларксън. Доказателството е регистрационният номер

Card image cap
Въпреки производството на батериите електромобилите са по-екологични!

25
ян.
2018

Ново изследване проучва отделяните емисии въглероден диоксид в рамките на целия живот на автомобила – включително и производството на батериите при електромобилите

Card image cap

В последния брой:

Архив >

usedTag: