Търси се шофьор на камион за роля в най-новия български филм „Привличане”

В лентата той ще си партнира с Volvo FH 16 със 750 к.с., Яна Маринова, Башар Рахал, Луиза Григорова, Койна Русева и Александър Сано


18
авг.
2017

Volvo Trucks обявява кастинг за шофьор-актьор, който да участва в най-новия български игрален филм „Привличане”. В лентата той ще си партнира с най-мощния камион в света в серийно производство – Volvo FH 16 със 750 к.с., и с някои от най-големите звезди на българското кино – Яна Маринова, Луиза Григорова, Александър Сано, Койна Русева, Радина Боршош и Башар Рахал. “Макар и епизодична, ролята е много важна за нас. Искаме да покажем, че българските шофьори на камиони са професионалисти, хора като всички нас, които имат нелека работа, но я вършат с достойноство. Искаме остарялото и невярно клише за „тираджията” да остане в миналото, където му е мястото”, обясни Ина Игнатова, Директор Маркетинг и комуникации, Волво Груп, регион Централна и Източна Европа.

Всички желаещи да участват трябва да изпратят кратко любителско видео, в което да се представят и да отговорят защо искат да участват във филма до 23 август на Facebook профила на Волво Тръкс България или на e-mail: office@protone.bg.

Снимките на „Привличане“ започват през август, а лентата се очаква да е в киносалоните в началото на 2018 година. В центъра на сюжета е завладяваща история за успеха, амбициите и любовта, разкриваща много актуални и общочовешки теми, които вълнуват всички поколения, а изключителната танцова хореография и динамиката на лентата ще я направят различна и запомняща се. Режисьор е Мартин Макариев. Сценарият е дело на Яна Маринова, Борислав Захариев и Георги Ангелов. „Решихме да подкрепим „Привличане”, защото вярваме, че у нас могат да се правят качествени и забавни филми. Освен това поканата дойде от Яна Маринова, с която сме си партнирали вече успешно при създаването на първия 4D мапинг в България и вярваме, че това ще е хубаво продължение на приятелството ни”, допълни Ина Игнатова.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин