Търси се всъдеход на старо до 5000 лв.: Jaguar X-Type


27
дек.
2018

Евтините автомобили, които се използват предимно през зимата – нашите германски колеги Малте Бютнер и Щефан Новицки тръгнаха на лов за кола за студения сезон

Колегата Бютнер отново е на ход и контратакува с Jaguar X-Type – модел, който цял живот страда от сравнението, че е един красиво Ford Mondeo. Няма спор – автомобилът е красив: черната каросерия изглежда безупречно.

Отчасти обикновените материали в интериора не ви карат да правите асоциация с луксозен модел, но вътре все пак е уютно. Светлите цветове и благородната кожена тапицерия във вътрешното пространство вдигат настроението в зимния сезон…

… също както и култивирано и сонорно работещият 3-литров V6 агрегат. Въпреки ниските температури навън двигателят стартира веднага и започва да работи без смущаващи странични звуци.

Благодарение на Euro 3 и зелен стикер моделът не е засегнат от забраните за движение  на повечето места в Германия. За разлика например от Audi-то от вчера, което не може да влиза в екологичните зони на градовете заради наличието на само жълт стикер.

Този Jaguar е с дванадесет месечна гаранция и току-що е минал без проблеми техническия преглед – победата в този случай е за колегата Малте.

 

Още по темата

Card image cap
Nissan Juke на старо: това изкуство ли е или какво?

8
апр.
2018

Границата между произведение на изкуството и дизайнерски провал е тънка. Juke е по-смел от всеки друг SUV

Card image cap
Opel Speedster на старо: само летенето е по-приятно!

24
юли
2017

Истинският наследник на Opel GT се нарича Opel Speedster. И все още може да откриете добри екземпляри на изгодна цена

Card image cap
Chrysler Sebring Cabrio срещу VW Eos: текстилен срещу метален покрив

9
юни
2017

Tекстилен или метален покрив - при употребяван кабриолет това не е от първостепенно значение. Важно е състоянието

Card image cap

В последния брой:

Архив >