Търси се всъдеход на старо до 5000 лв.: Audi A8


25
дек.
2018

Евтините автомобили, които се използват предимно през зимата – нашите германски колеги Малте Бютнер и Щефан Новицки тръгнаха на лов за кола за студения сезон

Колегата ни Новицки се усмихва доволно при вида на това Audi A8. Върхът на автомобилния лукс с навигационна система, климатична инсталация и кожена тапицерия  за 4900 лв.? Май намирисва на победа. Или пък не?

Солидното количество лукс в кокпита е повече от убедително. Оригиналният автомобилен телефон в подлакътника издава истинската възраст на екземпляра. Радостта обаче трае кратко: „Акумулаторът е умрял“, установява Новицки. Лошо.

Търговецът пристига и помага на стария двигател с директно впръскване да стартира. Картината обаче не се подобрява кой знае колко. Обвити в гъст облак от дим, чуваме нестройната работа на TDI агрегата. „Може има повреден инжектор“, предполага продавачът. А ако не е така? Кога е сменян ангренажният ремък? Щефан повдига рамене и насочва темата към изящните форми на каросерията.

Още по темата

Card image cap
Трябват ли ми специални джанти за Runflat-гуми?

19
мар.
2016

Един въпрос към г-н Виланд, главния редактор на AUTO BILD Германия

Card image cap
Употребяван автомобил: Porsche Boxster 2.7

21
апр.
2016

Няма как да карате кабриолет на Porsche по-евтино. Boxster се предлага от 14 000 лева. Но евтините екземпляри ще поскъпват. Тук ще ви обясним защо.

Card image cap
Топ 20 на най-продаваните употребявани автомобили

6
февр.
2018

AUTO BILD ще ви разкрие проблемните зони на тези модели

Card image cap

В последния брой:

Архив >