Турнето на Harley в София

23 мотоциклета, 11 събития, 7 държави


17
май
2017

Близо 1000 са очакваните ентусиасти, които ще се включат в уикенд събитието Harley on Tour. То ще се проведе в дилърството Harley-Davidson София този уикенд, като част от европейския тур на марката в още 6 държави.

Специален камион, който пристига от Англия с уникална селекция от 23 машини, включително топ моделите Street Rod  2017 и Road King 2017, се очаква в града още този четвъртък. В петък жителите и гости на столицата няма как да не го забележат из централните софийски булеварди, където той, придружен от група притежатели на Harley-Davidson® ще направи своя гранд парад.

20 и 21 май тази година са дните, в които всички желаещи могат участват в демокарането, стига да имат необходимата категория за управление на мотоциклет. Подготвена е селекция от най-новите модели, както и вълнуващ демонстрационен маршрут.  Независимо от предпочитанията – градско или извънградско, стил „бобър“, хромирана, къстъмизирана машина или туринг мотоциклет –  на събитието всеки може да намери мотора от своите мечти.

За всички мото ентусиасти на живо в дилърството на марката ще пее рокаджията Тома, освен това ще могат да се видят топмодели от последната колекция оригинални дрехи и аксесоари на легендарния бранд.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин