Корпоративни новини » Тунинг фирма за Ferrari-та и Maserati-та с официално представителство у нас

Тунинг фирма за Ferrari-та и Maserati-та с официално представителство у нас

2107
2020

Продължавайки да развива своето портфолио от марки и услуги, които предлага на българския пазар, „Ауто Италия“ ЕАД става официален представител на Novitec за България. С фокус към премиум сегмента, сега компанията ще предлага, освен италиански марки автомобили, и тунинг компоненти.

Novitec Group е германска тунинг компания, специализирана за марките Ferrari, Lamborghini, Maserati, Rolls-Royce, Tesla и отскоро – McLaren. Обхватните програми на Novitec (Rosso, Torado, Tridente, SPOFEC, McLaren) се характеризират с най-висококачествените
продукти, изработени с прецизност и върховно майсторство. Тяхната отлична репутация е оформена от ангажимент за изключителна производителност и дизайн. От 1989 г. програмата Novitec е съсредоточена около изключително мощни и надеждни двигатели, заедно с авангарден стил за италианските суперавтомобили, а с по-новите попълнения SPOFEC (Rolls-Royce, Spirit of Ecstasy) и подразделението McLaren – вече собствениците на тези британски автомобили също могат да се възползват от майсторските тунинг продукти.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин