Тунинг с по-ниско окачване на Polestar 2 от специалистите на тема Volvo от Heico

2305
2021

Тунинг-специалистите на тема Volvo от Heico вече са се погрижили и за Polestar. За Polestar 2 се предлагат нови джанти, пружини и регулиращо се окачване.

Когато става дума за тунинг на Volvo, то хората Heico са едни от най-известните. Въпрос на време бе тунинг-фирмата да се заеме и с електрическото подразделение на шведите Polestar. Началото бе поставено през 2021 г. с джанти и ъпгрейд на интериора за Polestar 2. От лятото на 2021 г. за разполагащия с 408 к.с. електрически кросоувър ще се предлагат и пружини за смъкване на окачването и регулиращо се спортно окачване.

Смъкване с до 40 милиметра

Окачването с регулиращи се пружини позволява смъкване на автомобила с от 20 до 40 милиметра на предната, както и с между 5 и 35 милиметра на задната ос. Със спортните пружини Polestar 2 слиза с 30 милиметра по-близо до асфалта. Иначе от Heico предлагат за електрическия кросоувър части от тунинг-програмата на Volvo. Сред тях са алуминиеви джанти „Volution“. За интериора можете да се сдобиете с превключватели на вентилацията с лога Heico, както и с волана на тунинг-специалистите.

Всички части са със спецификации и гаранция

Цялостното окачване ще се предлага от 2021 г. и струва 5400 лв.  Спортните пружини ще са налични от средата на август и са на цена 900 лв. Другите тунинг-части са налични и в момента. Всички части са със спецификации и 60 месечна гаранция. Polestar 2 с пробег от 480 километра стартира в Германия от 84 000 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин