Тунинг-специалистите от Mugen направиха вана на Honda Odyssey страхотен!


15
мар.
2021

Вановете са изчезващ вид. Mugen са направили сериозен тунинг на вана Honda Odyssey.

SUV-овете отдавна побеждават всички при продажбите. На практика вановете са почти измрели. Тунинг-специалистите на Honda от Mugen изглежда не се притесняват от този факт и предлагат тунинг-преработка за получилия наскоро фейслифт модел Odyssey. Програмата е по-широкообхватна от тази на някои спортни компактни автомобили. Така ванът е станал наистина готин. Odyssey, както и частите за тунинга се предлагат обаче само в Япония.

Карбонов преден спойлер и спойлер на покрива

За каросерията Mugen предлага карбонов преден спойлер, декоративни елементи от карбон, хромирани бленди, както и спойлер на покрива. Клиентите могат да избират джанти с различен дизайн и размери от 18 и 19 цола. Има и вентилационни бленди за страничните прозорци. Рамките за регистрационните номера също са от карбон и имат болтове с логото на Mugen. За вътрешното пространство хората от Mugen предлагат различни мокети и спортни педали от алуминий.  Накладките на спирачките също са спортни, а от Mugen предлагат дори собствени капаци за масления филтър и за резервоара за спирачна течност.

Колкото и готин да изглежда тунингованият ван – тези части се предлагат само в Япония. Дори и в Щатите предлаганата версия на модела се различава силно от японската.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин